Filmproduktion

Vi brinner för att skapa film med rätt budskap. Med många års erfarenhet hjälper vi dig skapa företagsfilm, reklamfilm eller instruktionsfilm som passar just dig, eller ditt företag.

Såhär kan det se ut när vi är ute och filmar. Detta är från inspelningen av reklamvideo till Junsele Djurpark, den färdiga reklamfilmen hittar du här.

Reklamfilmer, företagsfilmer, instruktionsfilmer m.m.

Genom åren har vi hjälpt företag synas digitalt på en mängd olika vis, och det finns inget som fångar företagets anda lika bra som en film.

Vi skapar allt från en schysst film att visa internt på företaget, till reklamfilmer som visas på TV4. Med vår utrustning och expertis får du garanterat ett bra resultat.

Hör av dig och berätta om dina önskemål, så fixar vi resten!

Livesändning

På senare tid har livesändningar blomstrat, och vi hjälper dig såklart att sända den proffsigaste livesändningen. Med vårt system får du exceptionell bild- och ljudkvalitét och sändningen visas precis vart du vill.

Livesändningen kan hållas på valfri plats, eller i vår studio om så önskas. Vi fixar livesändningen så har du tid att tänka på allt annat!

Vår studio

På kontoret i Sollefteå har vi en stor studio dit vi gärna välkomnar er för filmproduktion eller livesändning. Det är en flexibel studio med professionell ljussättning och ljudinspelning. Här har vi även en stor greenscreen som vi gärna plockar fram. Självklart har vi även nödvändiga möbler för inspelningar.

I studion jobbar vi även med fotograferingar.

Några smakprov


Sommar 2020

Reklamfilm Junsele Djurpark

Vi lockar besökare till Junsele Djurpark i sommar med hjälp av Robert Bronett, och alla djur såklart.

Vinter 2019

Företagsfilm Bearbetningscenter

En film där vi visar upp Bearbetningscenter med deras häftiga arbetsmetoder och grymma personal.

Sommar 2020

Musikvideo ”Jag har sett älgar”

Tillsammans med Sollefteå kommun och musikern Klas Norberg skapade vi denna härliga musikvideo.

Sollefteå

Djupövägen 38
881 31 Sollefteå

Kramfors

Kyrkviksvägen 3
872 30 Kramfors

High Coast Media – Reklambyrå