Skip to main content

Webbsajter

Idag är det viktigare än någonsin att ha en bra digital närvaro. En snygg hemsida kan leda till fler besök, mer kunder och större synlighet. På High Coast Media skapar vi hemsidor som passar just dig och ditt företags verksamhet. Eftersom vi jobbar med smidiga CMS som WordPress och Joomla, kan du välja om du vill uppdatera sajten själv, eller lämna över allt till oss.

Sökmotoroptimering (SEO)

När du väljer att bygga din nya hemsida tillsammans med oss, erbjuder vi även en SEO-optimerad sida. Detta för att dina kunder enklare ska hitta till dig på webben. Vi ser till att hemsidan har en bra struktur och att innehållet är relevant till vad era kunder söker efter på Google.

Webbanalys

Jobbet är inte klart bara för att hemsidan är publicerad. På High Coast Media erbjuder vi även uppföljning av trafiken på hemsidan, via Google Analytics. Vi skickar rapporter till dig och håller dig uppdaterad på hur sidan mår.

Några smakprov


Helt ny webbplats till

Sundströms Bil AB

När Sundströms gamla webbplats inte orkade längre, hörde de av sig till oss. Vi skapade snabbt denna nya fräscha sajt, där man kan ta del av Sundströms billager direkt på sajten. 

Digitalt magasin till Kramfors Kommun

Näringsliv Magasin

Hösten 2019 gick Näringsliv Magasin från att vara ett tryckt magasin, till att vara digitalt med hjälp av oss. Vi byggde sedan 2021 om sajten till att vara en dynamisk sajt med nya artiklar regelbundet. Kolla in magasinet för att ta del av det lokala näringslivet.